Kiest u voor stof of leer?

Tanja Hoffer | Stof of leer

Kiest u voor stof of voor leer?

We werken met verschillende mooie, sterke en praktisch stoffen merken. Sommige stoffen zijn gewoon prachtig om te zien, anderen ligt de nadruk op mooi, praktisch én sterk. We hebben het alledrie.
ROMO-fabrics bijvoorbeeld, is een modern jong merk, welke opvallende en toch ook sterke stoffen in de collectie heeft. Geen alledaagse stoffen, maar stoffen met glanzende printen en sterke diepe kleuren. Voor als je echt iets anders wilt!

Zoek je meer iets klassieks? Kijk eens op de site van Robert Allen, en onder de knop ‘search’ kan je zelf de patronen en kleuren instellen. En mochten wij het boek met je gekozen stof niet in huis hebben, dan vragen we de knipstaal voor je aan. Zo kun je rustig in je eigen huis, in je eigen moment een keuze maken. Andere merken als Switch-Meubelstoffen en Lancier zijn gemiddeld lager geprijsd, maar daardoor zeker niet minder sterk.

Mensen vragen weleens of we ook met leer werken. Ja. Dat doen we zeker. Je kunt kiezen uit meerdere leer soorten. Van gepoetste bruintinten, tot knal-oranje of appeltjes groen. Het zijn allemaal sterke goede huiden, voornamelijk van stieren die in Europa gegraasd hebben. Een meubel met leer bekleed is een meubel voor je leven! En het is echt zo, hoe ouder het leer, hoe mooier het meubel wordt.