Mijn ervaring is de basis voor mijn interieuradvies

Tanja Hoffer | interieuradvies vloerkleden wol

Trend: Dikke vloerkleden van wol

Huizen inrichten en stylen, dat is wat ik heel graag doe. Om dit ook voor klanten te kunnen doen, geeft een enorme voldoening, en sluit volledig aan bij mijn jarenlange ervaring in de meubel en stoffen branche. Belangrijk ook in dit vak is goed luisteren naar de klant en hun woonwensen vertalen naar een passend interieuradvies plan, waarbij het interieur weer als thuiskomen aanvoelt.

Tanja Hoffer | Interieuradvies sierkussens stapel kussensGraag helpen we je om je in goede richting te komen wat passend is voor je interieur, wat passend is bij je smaak, en natuurlijk bij je budget. Samen kunnen we shoppen voor de juiste meubelen en voor de juiste accessoires. Denk aan een mooi wollen kleed, eventueel op maat gemaakt. Een prachtige perfect passende bank. Of misschien zelfs ooit gedroomd van een hoekbank waarop het hele gezin gezellig samen kan zijn? Het past vaker dan je denkt! Ik ga met jullie mee naar een meubelcenter-groothandel, en kunnen we meteen de juiste meubelzaken binnenlopen.

Een aantal maanden later, als de verbouwing en al het schilderwerk klaar is, worden de meubels thuis geleverd. Natuurlijk kom ik dan weer langs om de puntjes op de i te zetten, en samen zorgen we voor de perfecte balans in je woon- of slaapkamer.